Ik besefte dat ik de laatste weken, onder andere tijdens trainingen en integriteitsinterviews, meerdere mensen ‘met een rechte rug’ heb gesproken. Mensen die mij uit eigen ervaring vertelden hoe ze binnen hun (inmiddels meestal vroegere) organisatie werden gedwongen om een niet integere koers te volgen en dat weigerden.

Gert van Beek

2018 vliegt voorbij. Een mooi moment om vast terug te blikken. Het afgelopen jaar heeft GvB integrity services veel goeds gebracht. Interessante opdrachten en daarmee gepaard gaand vertrouwen van opdrachtgevers uit zowel de publieke- als de private sector. Aangename en constructieve samenwerking met diverse collega’s uit het professionele werkveld maakte het mogelijk vanuit een fantastisch netwerk aan elk verzoek tot onderzoek invulling te kunnen geven. Alle reden voor dankbaarheid.

Gert van Beek

Het jaar 2018 zit er alweer bijna voor de helft op. Toch ben ik hem nu al tegen gekomen; de slimste mens van 2018! U kent dat KRO-programma toch wel? Zijzelf schijven hierover op hun website:

‘De slimste mens is een tv-quiz waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Kritisch jurylid Maarten van Rossem staat (presentator) Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis’.

Even recapituleren…. Het gaat dus om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief te kunnen denken. Ja, nu weet ik het zeker! Ik heb de slimste mens van 2018 ontmoet.

Gert van Beek

Ga naar boven